Gość Łukasz Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam, miałem założone 2 szwy na górnej wardze. Po 5 dniach zdjęto mi je, lecz została mi *gulka* . Czy to normalne?Czy to z czasem zniknie? Z Góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 im wcześniej usunie się szwy tym efekt kosmetyczny jest lepszy, byle nie dochodziło do rozklejania się brzegów rany, deformacje skóry podlegają powolnej zmianie w dobrze ukrwionych miejscach tak jak na wardze proces ten jest szybszy ale i tak w zal od wielkości zmiany może redukować się 2 miesiące, lub w rzadkich przypadkach nie znikać wcale. Jeśli zmiana jest mała proces przebiega szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi