Gość joanna Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Od kilku dni boli mnie brzuch od pępka w dół szczególnie nasila się przy chodzeniu, zmianie pozycji,napinaniu mięśni i gdy stoję lub leżę na wznak. Nie przestaje boleć nawet gdy siedzę albo leże, jednak gdy dłuższy czas nie zmieniam pozycji ból ustępuje. Nie wiem może ma to związek z imprezą na której wypiłam kilka piw, ponieważ w noc po wymiotowałam, jednak potem nie miałam już mdłości. Nie mam problemów z jedzeniem piciem czy oddawaniem moczu. Nie budzę się też w nocy. Ponad to mam ciągłe uczucie wzdęcia i boli przy naciskaniu. Czytałam trochę w internecie i nie mam objawów wyrostka, co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 czy defekacja jest zachowana, czy zmienia się kształt, kolor, konsystencja lub zapach kału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joanna Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 nie wypróżniałam sie od dwóch dni za to z siusianiem brak problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 Być może to tylko podrażnione jelita na skutek błędu dietetycznego (spożycia nadmiernej ilości alkoholu). Taki stan z reguły ustępuje po kilku dniach. Oczywiście może to być związane też z nieoddanym stolcem (można spróbować użyć łagodnych środków przeczyszczających np. syropu laktulozy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 1 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 jeśli zatrzymanie stolca będzie się przedłużać ponad 3 dni proszę udać się do przychodni, lub w przypadku silnego bólu na SOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi