Gość Maciej Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Witam mam 15lat. Wczoraj wieczorem (nie wiem jak to inaczej nazwać) masturbowałem się. Kiedy w nocy obudziłem się aby oddać mocz, dostrzegłem, że pojawił mi się pęcherz (rano był on taki sam jak w nocy). Jest on dosyć duży po prawej stronie penisa, ma kolor skóry i po dotknięciu go nie odczuwam bólu. Jest on na tyle duży, że mam bardzo duży problem, aby zdjąć skórkę. Rano (przed chwilą ) powiedziałem o tym mamie i mówiła, że powinno zejść samo. Nie wiem czy mówiła prawdę, nie chciała mnie denerwować. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 jeśli jest wypełniony płynem to rzeczywiście pęcherz, proszę na przyszłość używać mniej siły, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi