Gość Korp Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Witam, od dłuższego czasu zauważyłem ,że na moim żołędziu widnieje czerwona plamka. Oprócz tego wokół mojego żołędzia są liczne małe krostki ,które są czerwone lub białe. Natomiast dzisiaj zauważyłem przy samej nasadzie trzonu , dużą czerwoną plamę , nie wiem czym jest to spowodowane ,ale wcześniej tego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 Prawdopodobnie to objaw reakcji alergicznej np. w odpowiedzi na nowy proszek czy płyn do mycia czy grzybica, nie można wykluczyć innych chorób skóry, które powinien rozpoznać dermatolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi