Gość Dawid Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Witam, mam 16 lat. Od pewnego czasu doskwierają mi pewne problemy z penisem. Mimo dbania o higienę często wdaje się zakażenie powodując zapalenie żołędzi i napletka, co jest bardzo nieprzyjemne i uciążliwe. Napletek puchnie co powoduje problemy z jego odprowadzaniem, bolesność i stwarza duży dyskomfort. Byłem z tym problemem kilka razy u lekarza. Za każdym razem przepisywał różne maści, które owszem pomagają i leczą do zupełnej normalności, ale problem po pewnym czasie i tak powraca w podobnej skali... Czy istnieje jakiś sposób aby skutecznie raz na zawsze się tego pozbyć i wyleczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2010 Trudno mi na to pytanie odpowiedzieć bez całkowitej wiedzy na temat przebiegu klinicznego tych stanów zapalnych (np. jakie środki dokładnie lecznicze były używane). Może to jakiś przewlekły stan zapalny typu grzybiczego, który okresowo zaostrza się. Może trzeba włączyć ogólne leczenie przez dłuższy czas np. przeciwgrzybicze, aby uzyskać trwały efekt. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem lub urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi