Gość Asia Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Witam! Mam następujący problem. Od około dwóch miesięcy dokucza mi ostry ból w prawej pachwinie-nie ma on raczej związku z wysiłkiem fizycznym i równie nagle się pojawia jak znika. Gdy już sie pojawi nie jestem w stanie się poruszyc, muszę sie położyc i odczekac dluższą chwilę aż ból trochę osłabnie, nie przevhodzi jednak całkowicie. Jakies 8 lat temu miałam w tym miejscu zoperowaną przepuklinę i usuwany wyrostek. Czy taki ból może świadczyc o ponownej przepuklinie? Czy jest to w ogóle możliwie? Czy jego podłoża należy szukac gdzie indziej? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Taki ból może byc związany z przepukliną (raczej obecnie z jej wznową). Jednak z tego co Pani opisuje jest to ból raczej nietypowy jak na przepuklinę. Niech pani skontaktuje się z chirurgiem. Po badaniu na pewno powie Pani czy to jest przepuklina. Jeśli ją wykluczy trzeba poszukać innych przyczyn bólu. Najlepiej w kręgosłupie lub w stawie biodrowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi