Gość Szymon Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Dzień dobry, Jestem 3 tygodnie po operacji przepukliny. Nie odczuwam już żadnych dolegliwości bólowych. Jednak jak chodzę, w ciągu dnia, po pewnym czasie puchnie mi brzuch - tak jakbym przytył z 5 kg. Czy jest to normalne zjawisko, czy należało by się skonsultować z lekarzem. (po śnie rano brzuch wraca do normalnego stanu) Pozdrawiam Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Trudno mi określić co może się dziać bez badania.Radziłbym w tej sprawie udać się do lekarza bezpośrednio. Może to zwykłe wzdęcie brzucha czasami występujące przypadkowo. Zapewne nie ma to nic wspólnego z przebytym zabiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 6 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 O to samo dokładnie ja pytałem kiedyś tutaj, bo do żadnych spodni się nie mieściłem i mimo iż upłynęło trzy i połowa miesiąca, a ja wszystkie spodnie zakupiłem nowe, większe :) Byłem na kontrole u lekarza ( chirurga ) powiedział że wpierw mogły być to wstrzyknięte gazy, bo operowano mnie metodą laparoskopową, a potem porostu z winy tego że przestałem ćwiczyć ( a ćwiczyłem co dzień ), grubnąłem. Tak czy owak, coś mi tu nie gra, bo ćwiczę już połowę miesiąca i brzuch nadalmam gruby! Co o tym myśleć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi