Gość J.Domachowski Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Na jaki okres czasu po operacji wyrostka robaczkowego dostaje sie zwolnienie z zajec w-f??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Wystarczy miesiąc, ale o tym powinien zadecydować lekarz, który prowadzi pacjentkę po operacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciej Opublikowano 10 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ja dostałem półtorej miesąca :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosia Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja dostałam miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chora Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Ja dostanę prawdopodobnie 6 mies .. :c ponieważ miałam ostre ropowicze zapalenie wyrostka robaczkowego położonego zapęcherzowo z rozlanym zapaleniem otrzewnej .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi