Gość marcin Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Witam mam takie pytanie ostatnio zauwazylem ze mam krew w nasieniu. po tygodniu zniknela ale na drugi tydzien znow sie pojawila i tak mam juz z 3 tygodnie ogolnie zawsze podczas wytrysku pierwszy *strzal*to czysta biala sperma a reszta to krew zmieszana 2 wytrysk po godzine i leci czysta i 2 strzal z krwia .wydaje mi sie ze to od prostaty zauwazylem tez ze podczas wzodu pecznieje mi w kroku pod jadrami jakby kula sie robi nie wiem czy to normalne wczesniej nie zwracalem na to uwagi dopiero gdy ta krew sie pojawila. po wytrysku czuje w kroku jakby zakwasy i mam pytanie czy moze tam byc przepuklina bo gdy kaszle lub chce cos wypluc to czuje tam jakby taki nacisk za odpowiedz bede bardzo wdzieczny pozdrawiam marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Przepukliny w kroczu nie występują. Co do krwi w nasieniu radzę w tej sprawie pilnie skonsultować się z urologiem. To zapewne jakaś patologia w zakresie prostaty lub pęcherzyków nasiennych. Najprawdopodobniej to jakiś stan zapalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi