Gość Natalia Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Witam!Ponad roku temu wykryłm na kości w okolicach łokcia a dokładniej ok 2cm poniżej łokcia z boku ręki coś w rodzaju guza,twardej narośli która coraz bardziej mi daje o sobie znać.Ręka co prawda nie puchnie ale za to w tej właśnie okolicy coraz bardziej boli.Proszę mnie w miarę możliwości uświadomić co to może być i co mam robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Trudno mi określić bez badania co to może być - czy guz wywodzi się z tkanki kostnej czy tkanek miękkich. Jeśli z tkanki kostnej lub chrzęstnej to może to kostniak lub chrzęstniak. Z tkanek miękkich może ganglion może włókniak. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi