Gość Maciek Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Witam, Od jakiegoś czasu zaobserwowałem u siebie, że na obu nogach, na kosteczkach (te stawy, gdzie mi się mogą zginać palce u nóg), pojawia mi się dziwna narośl --* wyglądają jak małe guzki. Są one ciemniejsze od skory nóg, mają wysokość 2-3 mm. Na początku myślałem, że to jakieś pęcherze, ale po przekłuciu/nacięciu zobaczyłem, że to w srodku guzka to zwykła tkanka (zauważylem krew) Mam to od roku, nigdy się tym nie przejmowałem, lecz teraz chciałbym się tym zająć. Dodam, że mnie to nie boli, lecz bardzo brzydko. Dodam jeszcze, że trenuję piłkę nożną, więc moje stopy są obciążone, lecz trenuję od wielu lat, a to mam dopiero od roku. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Trzeba najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Taki zmiany raczej sugerują brodawki. Dermatolog po badaniu wyjaśni czym mogą być te guzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi