Gość Laura25 Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Od kilku dni zauważyłam w tylnej, środkowej części szyi po prawej stronie zgrubienie.Jest ono wielkości ok1,5cm.Zanim zauważyłam i dotykałam to czułam niewielki ból a teraz prawie w ogóle. Mogę poruszać wraz ze skóra to zgrubienie we wszystkie strony.Zgrubienie znajduje się tuż przy kręgu szyjnym.Jest ono widoczne.Czy to coś poważnego?Jakie badania powinnam zrobić aby uniknąć błędu lekarskiego?Jak można wyleczyć to zgrubienie?Przyznam że obecnie leczę się na nadmiar androgenów i insuliny oraz z powodu policystycznych jajników. Biorę dwa rodzaje leków.Bardzo proszę o ważne informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Czy to coś poważnego? - bez badania trudno określić, może to powiększony węzeł chłonny, włókniak, kaszak, tłuszczak Jakie badania powinnam zrobić aby uniknąć błędu lekarskiego? Jak można wyleczyć to zgrubienie? - trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza najlepiej chirurga, on po badaniu wyjaśni czym jest guzek ewentualnie zaleci dodatkowe badania (np. USG, biopsja), w zależności od tego czym jest zmiana wdroży odpowiednie leczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi