Gość Jacek Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Witam termin zabiegu mam na 1.07.2010. mój guzek ma ok 2 cm średnicy od kilku dni mam zapalenie ropne i guz znacznie się powiększył. co zrobić gdyż ból jest bardzo dolegliwy co stosować bo z dnia na dzień coraz bardziej boli i puchnie. prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Trzeba w tej sprawie pilnie skontaktować się z chirurgiem. Pewnie konieczne okaże się nacięcie kaszaka, jego oczyszczenie i być może zastosowanie antybiotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi