Gość magda Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Chcialabym sie dowiedziec jakie moga byc powiklania gdy ktos jest przezibiony i ma miec usuwany pecherzyk pod narkoza,.We wtroek mam miec zabieg,od swrody jestem podziebiona dzis juz o wilele lepiej czuje sie dobrze tylko mam troskze nos zatkany ale bez kataru.Anestezjologg dal mi czasdo jutra rana ,nie wiem co zrobic,bo sie boje,termin nastepny znow za pol roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agnieszka79 Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Mam nadzieję, że się zdecydowałaś. Ja też miałam lekki katarek dzień przed operacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 niestety stan sie pogorszyl i mam na 7lipca ze wsgeldu bezpieczenstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi