Gość Paweł Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Mam 17 lat i pewien problem. Jakieś pół roku temu zdecydowałem się na głupotę. A mianowicie zacząłem ćwiczyć zsuwanie pierścienia, dodatkowo jeszcze nie wiem czy robiłem to prawidłowo, bo nieraz zapominałem o rozgrzewce. Pewien czas później zauważyłem, że zaczęły wystawać mi żyły z lewej strony penisa, a na tych żyłach pojawiło się kilka takicch jakby guzków. Dodatkowo czasami pobolewają mnie najprawdopodobniej te żyły. Penis w pewnym miejscu z lewej strony jest nieco grubszy, ale wydaje mi się, że wydaje się tak z powodu wystających żył. Najprawdopodobniej to wszystko jest spowodowane ćwiczeniem, które opisałem na początku, ale nie jestem pewien w 100 procentach. Czy to może być coś poważnego? Jak można to wyleczyć? Proszę o odpowiedź, bo martwię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Trudno opisać co się może dziać bez bezpośredniego badania. Być może to żylaki powrózka nasiennego. Jeśli ten stan nie jest związany z jakimiś istotnymi dolegliwościami to raczej nic groźnego. Radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi