Gość Gosia Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Na prawej piersi zrobiło mi się znamie lub pieprzyk ma około 1 cm . Czasami jak dotykam to boli co to może być ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Trudno określić bez badania, być może to jakieś zwykłe znamię barwnikowe w odczynie zapalnym. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Takie znamię może wymagać usunięcia i poddania go badaniu histopatologicznemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominika Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Witam*) Mam maly problem od jakies 2 lat mam pieprzyk na lewej piersi bylam z tym u dermatologa stwierdzil ze to nie jest nic powaznego ale lepiej zeby to wyciac bo jest w takim miejscu ze bielizna moze podrazniac... od pewnego czasu zaczela mnie bolec cala piers lewa bylam nawet u ginekologa bo myslalm ze to moze byc jakies zapalenie ... ale stwierdzil ze jest wszystko wporzadku a ta piers dalej mnie boli to jest takie jakby klucie ... czy jest to cos powaznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Bez badania trudno mi określić. Być może rzeczywiście to jakiś przejściowy stan zapalny. Radziłbym jeszcze w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi