Gość Marek Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Witam mam problem taki iż od paru tyg mam nadwrazliwy lewy sutek nie wiem czym to moz ebyc spowodowane nie mialem żadnego urazu w tym miejscu a jestem bramkarzem i dosc mi to przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Bez badania trudno określić co się dzieje. Być może to jakieś samoistne podrażnienie nerwu obwodowego. Jeśli budzi Pana ten problem niepokój trzeba udać się z nim bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 a może to byc cos powaznego ? majacego wpływ na zdrowie albo funkcjonowanie? czy raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 Raczej to nic groźnego nie mającego wpływu na Pana stan zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PAWEŁ Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 wiam serdecznie jestem meżczyzna i od kilku lat mam problem z sutkiem raz jest normalny a raz zapadniity i odczuwam wtedy straszne pieczenie ból jest bardzo dokuczliwy co jakis czas to powraca a potem przechodzi co to moze byc czy ktos tez maiał taki problm prossze o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi