Gość Kasia Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Na środkowym palcu prawej stopy zauważyłam twardy guzek. Nie jest przesuwalny. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Bez badania trudno mi określić. Może to ganglion, włókniak, chrzęstniak, kostniak. Możliwości jest wiele. Trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jagoda Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 ja mam zdiagnozowany ganglion części grzbietowej stopy. Ganglion się powiększa i powoduje duży dyskomfort - mrowienie w dużym palcu oraz ból. Chirurg stwierdził że zarówno punkcja jak i wyłuskanie jest bezcelowe bo w tym miejscu gangliony pojawiają się ponownie. Czy może jest jednak inny sposób na tą dolegliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Trzeba w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Najlepszym i najskuteczniejszym sposobem leczenia jest operacyjne usunięcie w całości ganglionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jagoda Opublikowano 23 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 czy jest to zabieg ambulatoryjny czy też już na konkretnym oddziale? Jak długo trwa rekonwalescencja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi