Gość Aleksandra Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Witam. Ponad miesiąc temu miałam wycinany wyrostek. Było to ostre, ropowicze zapalenie wyrostka. Operacja była przeprowadzana tradycyjnie. Znieczulenie w kręgosłup. Wszystko było dobrze, ból po operacji przeszedł po 2 tygodniach, ale teraz po miesiącu znowu boli, jak po operacji. Szczepiłam się przeciwko wirusowi HPV, czy możliwe jest, że to wina szczepienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Na pewno nie jest to wina szczepionki. Bez badania trudno mi określić co się dzieje w chwili obecnej. Proszę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Bóle mogą być w chwili obecnej spowodowane np. wytworzeniem się zrostów pooperacyjnych. Być może konieczne okaże się wykonanie kontrolnego USG jamy brzusznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi