Gość Student Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Trzy tygodnie temu przeszedłem operację wyrostka metodą laparoskopii. Ze względu na biegunki i temperaturę w szpitalu spędziłem tydzień, przez pierwsze cztery dni odczuwałem bóle, później zawęziły się do bólu podczas kichania, ziewania, głębszych oddechów. Po wyjściu ze szpitala przez 4 dni zażywałem antybiotyk. W chwili obecnej ból występuje jedynie podczas głębszych oddechów i wydechów w okolicy wątroby, czy jest to niepokojący objaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 To dość normalny objaw po operacjach wykonywanych metodą laparoskopową. W czasie zabiegu wpompowuje się do jamy brzusznej duże ilości gazów pod ciśnieniem co drażni nerw przeponowy wywołując bóle takie jak Pan opisuje. Takie dolegliwości czasem utrzymują się 4-6 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Student Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stiv Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Witam również dwa tygodnie temu miałem operację wyrostka i również wrzód na dwunastnicy również gdy wezmę głębszy oddech to pojawia się ból pod prawym żebrem cały czas myślę że to wątroba ale czy to jest tak po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi