Gość Adam Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Mam 15 lat i jestem dosyć szczupły. Otóz jak w temacie mój penis po wzwodzie i naprężeniu go, stoi pionowo jak *ja*. Nie potrafię go obniżyć. Utrudnia mi to gdy się masturbuje. Po za tym boję się naciągnąć skórki bo lekko zaczyna boleć a po winno się ssuwać jak po maśle. Penis normalnej długości i grubości. Może to wynikać z mojej niedowagi? Waże 50-52kg przy wzroście ponad 178cm? Bardzo proszę o pomoc i PoZdRaWiAm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Normalna sytuacja w takim wieku, nie ma czym się przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Heh napewno? Rozumie ze mam sie zdac na odwage i naciagnac skórke? A pozatym chodzi tylko o wiek czy tez w jakims stopniu od niedowagi? I w jakim wieku bedzie normalnie? Chyba nie za 5lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Co do wzwodu - to normalna sytuacja. Co do stulejki (brak możliwości ściągnięcia napletka) to czytaj odpowiedzi w innych wątkach na forum, jest to wszystko dokładnie opisane. http://forum.echirurgia.pl/stulejka.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Aha okey, jest wszystko w porządku, thx *) PoZdRaWiAm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jednak jeszcze chciałbym sie dowiedziec ile czasu potrwa az prącie nie bedzie tak bardzo stało naprężone w pionie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Jak zaczniesz uprawiać często seks i nie będziesz się tak przy każdym wzwodzie podniecał *-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 21 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2010 Rozumie ze *seks* czyli masturbacje bo przy takim wzwodzie to raczej nic nie zdziałam w stosunku... a masturbacje robie raz na 2 do 5dni, to zamało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Jesteś już kolejną osobą na forum, która pisząc o tym, że uprawia seks kilka razy w tygodniu czy dziennie tak na prawdę ma na myśli masturbację *-) Nie, niestety, masturbacja to nie seks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi