Gość Jarek Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam mam taki problem po oddaniu mooczu ujście nie zamyka mi się i czuje na bieliznie pozniej ze są slady moczu jeszcze i mam cały czas dziwne odczucie że ledwo wyjdę z łązienki czuje jakby znowu mi się chciało??? a przed oddaniem moczu musze czekac chwilke az cos popłynie, i po oddaniu zaraz mi się kurczy co mi jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Trudno określić taki stan bez badań. Być może to jakieś zwężenie cewki, jakaś zastawka cewki moczowej. Trzeba w tej sprawie skonsultować się z urologiem. On zaleci odpowiednie badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dla zainteresowanych tak mogą wyglądać choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi