Gość Roman Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Zabieg metodą Winkelmanna miałem w styczniu wiec minęło prawie pięć miesięcy od operacji a jądro wciąż jest bardzo duże i czasem boli. Czy ono kiedykolwiek powróci do normalnej wielkości? Od dwóch miesięcy boli mnie też lewy sutek, może to mieć związek z tym że jądro funkcjonuje już prawidłowo? Mam 30 lat więc z dojrzewaniem nie ma to nic wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 Trudno określić co się dzieje bez badania. Trzeba oczywiście w tej sprawie udać się na kontrolę do urologa. Czasami po takich operacjach występują wznowy wodniaków. Co do problemów z sutkiem to raczej sprawa niezależna wymagająca także bezpośredniego badania lekarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi