Gość Marek Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam ..Prosze o pomoc,,tzn rade ..od jakiegos czasu wyczowam guza obok lewego jadra i jest on wiekszy niz same jadro ....to ciagnie sie juz kilka miesiecy elw wczesniej tak nie bolalo ,,mam 28 lat ,,prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hermenegilda Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Jest pan w wieku w którym nowotwory jądra należą do najczęstszych. Radzę maksymalnie pilne zgłoszenie się do urologa w celu wykluczenia nowotworu jądra!!!! Taki rozmiar może sugerować bardzo poważne zaawansowanie choroby i nie należy czekać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oskar Opublikowano 22 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Facet jak NAJSZYBCIEJ do lekarza. Ja tez mialem powiekszone jadro i dizs jestem miesiac po usunieciu jadra. Nowotwór złośliwy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi