Gość MM Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Witam. Wczoraj wieczorem zauważyłam na sutku małą, białą krostę. Najpierw trochę swędziała, jednak dzisiaj zaczęła boleć. Nie próbuję jej wyciskać ani ruszać, bo zbyt boli. Nic z niej nie wycieka, jednak niepokoi mnie ten ból. Nie mogę zakładać nawet biustonosza... Zastanawiam się czy nie pójść z tym do lekarza. Nie wiem tylko czy do rodzinnego, dermatologa czy ginekologa? Mam 18 lat, nie przyjmuję tabletek antykoncepcyjnych ani innych leków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 19 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 MM nie panikuj moze jestes przed miesiaczka i nieraz takie bolace krosty wystepuja, jak masz watpliwosci to idz do ginekologa i wyjasnisz i bedziesz spokojna,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi