Gość Józek Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Witam mam takie pytanie. mam 20 lat . wczoraj zauwazylem dziwnie opuchniecie po prawej stronie penisa w okolicach żołędzia nie boli nie przeszkadza w oddawaniu moczu, boli jezeli scisne zyłke która sie pod ta opuchlizna znajduje i ciagnie sie ona az do konca penisa w strone brzucha w kazdym miejscu w jakim ucisne czuje nie mocny, tez nie delikatny ból ... co to moze byc prosze o pomoc ! Nie wiem co mam robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Być może to jakiś miejscowy stan zapalny żyły. Proszę miejsce bolącej żyły smarować żelem z heparyną (np. Lioton 1000). Jeśli dolegliwości nie ustąpią w przeciągu kilku dni trzeba w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Józek Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 a wlasnie co do zyłki to wlasnie ona mnie boli ! jutro kupie ten żel oby cos pomógł ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi