Gość Antonio Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Od jakiegoś czasu gdy załatwiam się, a później podcieram przy ostatnim podtarciu zauważam na papierze toaletowym dosłownie KROPECZKĘ krwi. Jest to bardzo minimalna ilość. Czy to po prostu zwykłe zatarcie i nie ma czym się martwić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Trzeba zrobić test na krew utajoną. Do kupienia w aptece. Gdy wynik dodatni to daje wtedy powód do dużego niepokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antonio Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Zadałem pytanie: *Od jakiegoś czasu gdy załatwiam się, a później podcieram przy ostatnim podtarciu zauważam na papierze toaletowym dosłownie KROPECZKĘ krwi. Jest to bardzo minimalna ilość. Czy to po prostu zwykłe zatarcie i nie ma czym się martwić ? * i otrzymałem odpowiedź *Trzeba zrobić test na krew utajoną. Do kupienia w aptece. Gdy wynik dodatni to daje wtedy powód do dużego niepokoju. * Chcę powiedzieć że całkiem niedawno miałem częste bóle brzucha w związku z czym miałem robiony zabieg gastroskopii i szczegółowe badanie kału. gastroskopia wykazała lekki stan zapalny żołądka a badania kału nie wykazały żadnych nieprawidłowości. Czy mogę więc spać spokojnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Wyleczenie zapalenie błony śluzowej żołądka powinno zlikwidować objawy. Jeśli do tego nie dojdzie trzeba, gdzie indziej szukać przyczyn dolegliwości. Być może konieczne okaże się w takim przypadku wykonanie kolonoskopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi