Gość marnicek Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Od wczoraj mam problem z pęcherzem, czuje że jest pełny , lekki promieniujący ból jakby z lewej strony podbrzusza. Nie mogę oddać moczu, dopiero jak bardzo dużo wypiję udaję mi się zrobić mniejsze ilości. Kolor moczu normalny. Od dziś boli mnie lewe jądro w miejscu między podstawą ponisa a jądrem. Pachwina jako taka nie boli przy dotyku. Czy to objaw przeziębionego pęcherza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Prawdopodobnie doszło do zapalenia pęcherza moczowego i początkowego odcinka cewki moczowej. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Zapewne będzie konieczne wykonanie badania ogólnego moczu oraz włączenia odpowiednich leków działających w zakażeniu dróg moczowych. O wszystkim zadecyduje lekarz po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi