Gość Paulina Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Witam. mam 23 lata. w wieku 21 lat urodzilam corke. mam problem od roku pobolewa mnie prawa strona podbrzusza z poczatku to lekcewazylam ale teraz ostatnio sie pogorszylo boli mnie cale podbrzusze i prawa strona brzucha jest to bol ciagly gdy sie poruszam to nasila sie ustaje lekko gdy uciskam mocno dlonia bok,mam mdlosci,zawroty glowy a gdy proboje cos zjes to bol w brzuchu jeszcze bardziej sie nasila. niestety zauwazylam ze musze czesciej kozystac z ubikacji,a stolec jest plaski i ołówkowaty a rano wyglada tak jakby byl w sluzu z krwia.po porodzie bardzo czesto chorowalam na zapalenie pecherza ale te objawy mnie przerazaja. jedna babcia zmarla na raka macicy a 2 ma raka piersi. procz nich nikt nie choruje powaznie. natomiast zastanawiam sie czy te objawy to cos moze niepokojaacego.Bardzo prosze o pomoc i rade niewiem co mam zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Aby zając się diagnostyką należ w tej sprawie udać się do lekarza bezpośrednio. Objawy przedstawione przez Panią sugerują patologię w zakresie jelita grubego. Takie objawy mogą wymagać wykonania USG jamy brzusznej, a także trzeba rozważyć kolonoskopię. O tym musi zadecydować lekarz po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi