Gość magda Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam , coś z moim odbytem jest nie tak w sumie nic mnie nie boli ale jakiś tydzień temu podczas kapieli zauwazyłam ze coś wystaje z odbytu a dokłądnie tak jakby zwieracz był naciagniety albo opuchniety. potem zmniejszyło sie to i tak jakby się zchowało do środka a teraz zwieracz na dole jest taki nabrzmiały jakby zaczerwieniony, troche siny, nie boli mnie ani nic mi z tamtąd nie leci , nie czuje w sumie zadnego dyskomfortu , dodatkowo miejsce miedzy odbytem a wejsciem do pochwy tez jest troche zajby powiekszone .martwi mnie co to może być .bardzo prosze o odpowiedz.nie wiem co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Prawdopodobnie to hemoroidy. Aby dokładnie przekonać się co to jest najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Bez badania, po samym opisie trudno postawić diagnozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi