Gość Gosia Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Witam ! Mam 14 lat . Od jakiegoś miesiącaokropnie boli mnie brzuch , nie mam apetytu , często jestem osłabiona. Ból występuje w okolicach podbrzusza i lewej strony , czasem nawet promieniuje na kręgosłup. Po zjedzeniu dużej ilości pożywienia powoli zaczyna się ukazywać. Mocz jest barwy jasnożółtej(jak zawsze) , stolec także nie zmienił swoich właściwości. Co prawda brzuch nie boli mnie codziennie , ale często. Ostatni raz odczuwałam go tydzień temu. Może to po prostu z powody intensywnego dorastania , a może jest inna przyczyna tego zjawiska ? Proszę o pomoc. Z góry ślicznie dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Powinnaś iść do lekarza zrobić USG jamy brzusznej. Zrób sobie też gastroskopie, może masz wrzód żołądka. BRZUCH NIE BOLI Z POWODU DORASTANIA! więc trzeba sprawdzić co dokładnie Ci dolega. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi