Gość Adam Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam Czy po operacji wyrostka robaczkowego, w celu przyspieszenia leczenia sie rany poopoercyjnej mozna stosowac lampe Bioptron Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Można stosować lampe po operacji. Jednak należy skonsultować to ze swoim lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anka Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 oczywiście, bioptron przyśpiesz gojenie ran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rema Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 cos o lampie bioptron http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3143852&start=120 i http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3143852&start=90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maria Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja kupiłam tę lampę rok temu i używa jej cała moja rodzina. Powodem zakupu było to że po operacji miałam powikłania ze zrostem rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bioptron.med.pl Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam, Jestem masażystą. Masuję sportowców i ludzi z przeróżnymi dolegliwościami. O lampie dowiedziałem się od kolegi, który ją sprzedawał. Porobiliśmy wspólnie trochę takich zabiegów masażu połączonych z naświetlaniem lampą. Zdecydowana większość moich Klientów była na tak. Ja podchodziłem do tego dość ostrożnie bo sam jestem niedowiarkiem. Jednak jak większość mówi tak, to znaczy, że coś w tym jest. Teraz sam jestem, można powiedzieć, może nie specjalistą ale bardzo dobrze doświadczonym i użytkownikiem i ...doradcą. Jeżeli ktoś z Was ma jakieś pytania czy problemy, to proszę o kontakt. Pomogę jak mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi