Gość Marek Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Zaczne co mi sie przytrafilo. Przy pracy w domu, przy heblowaniu wcielo mi palca wskazujacego, lewej reki, dostalem 4 szwy w dzien wypadku 1 maja, a 04.05 bylem w kontroli, zmieniony opatrunek i nie poinformowano mnie kiedy beda szwy zdjete, nawet nie wiedzialem, ze szwy moga sie rozpuszczac.. xD odwinolem opatrunek wczoraj i jest wokol krew zaschnieta, czarna jest, opuszek palca drentwy, twardy i lekko w nim czuje przedmiot przy dotyku, sprobowalem dotknac, bo mowili o martwicy, ze moge miec..*// czy mam isc do chirurga? aby to zobaczyl jeszcze raz? i czy przy dluzszym mieniu szwow sa jakies minusy tego? 0,5 cm. palca mniej jest, nie caly palec uciety! daje zdjecie, troche kosci gornej stracilem leki dostalem: KLIMICIN, AESCIN, LACTIV, ZALDIAR zdjecie w dzien wypadu, szpital:D 01.05.010r. http://www.otofotki.pl/img13/nj9425_DSC00541.JPG.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 czy mam isc do chirurga? aby to zobaczyl jeszcze raz? - tak radziłbym w tej sprawie ponownie udać się na kontrolę do chirurga, jeśli rana jest zagojona zostaną usunięte szwy i czy przy dluzszym mieniu szwow sa jakies minusy tego? - nie ma żadnych minusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 14 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 no to dzieki:) udam sie, bo mi szwy kuja o opatrunek a to lekko boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi