Gość Renata Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Wczoraj miałam usunięty kaszak ,umiejscowiony z tyłu głowy.Mam założone 5 szwów,ale nie mam żadnego opatrunku .Pytanie brzmi *kiedy można umyć głowę i czy nie trzeba stosować czegoś aby nie pojawiła się infekcja? Dziś mnie boli głowa (mam jakąś drętwą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Trzeba już normalnie umyć włosy. I najlepiej myć je codziennie co zapobiegnie jakiejkolwiek infekcji. Proszę się tego nie obawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiola Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 witam , ja miałam wczoraj usuniętego kaszaka na głowie, był dosyć duzy , mam 3 szwy. Po zabiegu mi lekarz nie kazał myc głowy tak ze 3 dni , nałorzyl taka brązową papke która zastygła na ranie , czuje jakbym miała gips:) o co chodzi z tym gipsikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kinga Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Miałam usunięty wczoraj mam opatrunek i za tydzień na wyciąganie szwów mam się udać... Boli mnie głowa :/ mylam głowę odrazu po powrocie do domu bo miałam zakrwawioną mocno z pominięciem opatrunku rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi