Gość Alicja Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam, minął niecały tydzień od zabiegu laparoskopowego w moim przypadku. Przed zabiegiem stosowałam tabletki antykoncepcyjne i wystąpił okres. Radziłam się ginekologa i podobno mogę brać nadal tabletki w normalnym trybie. Dziś jednak wystąpiło kolejne krwawienie, jak gdyby druga miesiączka. Czy jest to groźne? Bardzo proszę o odpowiedź!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 To nic groźnego. Tak może zdarzyć się w związku ze stresem pooperacyjnym. Należy stosować tabletki antykoncepcyjne według przyjętego systemu, tak jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ann Opublikowano 29 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 Dzień dobry za niedługo mam mieć usówany woreczek żółciowy biorę tabletki antykoncepcyjne wyniki krwi mam dobre czy w dzień operacji też będę mogła wziąć tabletkę czy raczej powinnam przerwać ich branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi