Gość Marcin Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Od kilku dni boli mnie skóra na jądrach i pachwinach w kroczu (jądra tylko od strony ud, i pachwiny tylko w miejscu gdzie są jądra i tylko przy chodzeniu/bieganiu). Wydaje mi się, że to jakieś zatarcie lub podrażnienie skóry, ponieważ jest ona zaczerwieniona a już wcześniej to miałem, ale przechodziło gdy np. nie chodziłem / biegałem dużo. Chciałbym aby mi doradzono jaki krem / preparat na to stosować aby złagodzić ból i zregenerować skórę. Podobno pomoże krem regenerujący z witaminą A, ale wolę się jeszcze zapytać na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Oczywiście można właśnie taki krem regenerujący skórę z witaminą A zastosować. Jednak jeśli w przeciągu kilku dni dolegliwości nie ustąpią radzę w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Może ten stan to jakiś odczyn alergiczny, stan zapalny na tle grzybiczym - o dalszym leczeniu zadecyduje dermatolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi