Gość paweł Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, czy zmiany zwyrodnieniowe mogą objawić się po operacji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Tak, może tak się zdarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 ja tez jestem po operacji i czuje sie zle prosze napisac czy u pana jest tak samo , czy zadnej poprawy . ja mialam operowany kregoslup ledzwiowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paweł Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 witam,myślę,że moja odpowiedź Pani nie pomoże, u mnie chodzi o mojego tatę -operacja jelita ,od momentu kiedy wrócił ze szpitala bolą go plecy, ból się nasilał,wiec zrobił RTG i wyszło ,że ma zmiany zwyrodnieniowe w postaci klerotyzacji płytek granicznych i osteofitów na ich krawędziach,zastanawiam się czy operacje (wszelkie)mogą uaktywnić bóle przy zwyrodnieniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi