Gość magda Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, mam 25 lat, miesiąc temu miałam wyciety pęcherzyk zółciowy, wszystko przebiegło dobrze i nawet nie miałam założonego drenu, dzis mogę juz wszystko jeść i nie mam żadnych dolegliwosci, czuje sie swietnie. moje pytanie, kiedy bede mogła zacząć brać tabletki na odchudzanie zelixa, pytam bo jestem otyła a tabletki zakupiłam jeszcze przed zabiegiem. z góry dziekuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Tabletki już można zacząć stosować czyli miesiąc po usunięciu pęcherzyka żółciowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baska Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 a czy mozna brac zelixe przed operacja usuniecia woreczka zolciowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi