Gość Dawid Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, otóż mam takie pytanie. Czy ból po dotyku najądrza z góry/dołu jest normalny czy może być to przejaw raka? Nie jest to zwykły ból np. jak po uderzenie w mięsień. Jest inny ciężki do zniesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Taki ból raczej związany jest z zapaleniem nie zaś z objawami raka. Trudno mi określić bez badania. Najlepiej w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. On po badaniu zaleci odpowiedni sposób postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam, dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie. Czy Stulejka może mieć jakiś wpływ na ten ból? Mam stulejkę i muszę również udać się z tym problemem do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Stulejka nie powinna w żaden sposób być powodem dolegliwości bólowych najądrza. Trzeba w tej sprawie udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi