Gość Michał Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Od wczoraj, a dokładnie od godziny 16 odczuwam lekki ból uda przy różnych czynnościach np. bieganie, rozciąganie. Szczerze mówiąc bym nie przejął się tą sytuacją, jakby nie fakt, że jutro jadę na wycieczkę. Ból poczułem wczoraj przy grze w piłkę nożną, ale nie był on spowodowany jakimś upadkiem, brutalnym faulem. Dochodząc do sedna sprawy, chciałbym zadać pytanie czy ten ból nie przeszkodzi mi w wyjeździe oraz co to w ogóle jest? Chciałbym jeszcze raz podkreślić, że ten ból naprawdę jest lekki, słabo wyczuwalny, ale wolę na wszelki wypadek wiedzieć czy się mój stan nie pogorszy. I jeszcze jedno... czy może być to spowodowane jakimś złym ułożeniem się tamtejszego nerwu? Proszę o dokładną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Bez badania trudno w jakikolwiek sposób odpowiadać na takie pytania. Prawdopodobnie to zwykłe przeciążenie mięśni, może samoistne podrażnienie nerwu lub mięśnia. Nic groźnego. Nie ma przeciwwskazań do wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamila Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam! U mnie zaczęło sie od bólu uda po 2 miesiącach ból w kolanie i juz nie wstałam , lepiej sprawdzic czy nie idzie z rwy kulszowej ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi