Gość TOMASZ Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Przeszedłem operacje przepukliny dwa lata temu,do dziś odczuwam ból jądro.Po ostatniej wizycie u chirurga(miesiąc temu) otrzymałem skierowanie na USG jądra.Przy tym badaniu stwierdzono ślad płynu na jądrze.Lekarz na kontroli po zapoznaniu się z wynikami,wystawił mi recepte z lekiem przeciwbólowym.Czy ten ślad płynu jest grozny?co zrobić by bóle ustąpiły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 To stan niegroźny. To takie początkowe stadium wodniaka jądra zapewne na podłożu przewlekłego stanu zapalnego. Środki przeciwbólowe i przeciwzapalne powinny opanować ten problem. Dolegliwości powinny ustąpić. W razie niepowodzenia leczenia radziłbym jeszcze w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi