Gość róża Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Mam jeszcze jedno pytanie.. czy jest normalne, ze gdy siedze np.na krzesle i sie opieram to zgrubiale miejsce, w którym tłuszczak był wycinany mnie boli..? (jest to prawa strona pleców pod łopatka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Ból może występować, wynika to z przebytego zabiegu lub nawrotu tłuszczaka (co dosyć często się zdarza). Nie wiem jaki czas upłynął od zabiegu, stąd trudno mi powiedzieć, która z tych opcji jest najbardziej prawdopodobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aron Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Ja miałem tłuszczaka na nodze (dokładniej udzie). Często go dusiłem. W końcu zrobiła się dziurka i cały tłuszcz, który się tam zbierał wytrysnął. Boli mnie tylko gdy przyciskam miejsce w którym był tłuszczak. Ale raczej to efekt naciskanie przy wyciskaniu tłuszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość róża Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Aha.. no to dziekuje.. Zabieg mialam dwa miesiące temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi