Gość Arrek Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam na penisie pojawiły mi sie takie białe plamy co to jest? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7aa95fc491ff25ef.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Takie białe plamy sugerują odbarwienia naskórkowe typu bielactwa. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Witam! Kilka dni temu zauważyłem na penisie białe plamy. Trochę tym jestem zaniepokojony. Co to może być? Poniżej link do zdjęcia. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam http://img195.imageshack.us/i/80637480.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Takie białe plamy raczej wskazują na miejscowy brak pigmentu w skórze penisa. Taki defekt skóry w tym rejonie. Nie wskazuje to na nic groźnego, to taki tylko defekt estetyczny, ale jeszcze radziłbym w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem, który ostatecznie wytłumaczy czym są dokładnie takie zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Dziękuję za szybką odpowiedz. W tygodniu udam się do dermatologa. Mam jednak jeszcze pytanie. Czy te plamy mogą się powiększyć? Czy można je jakoś usunąć? Czy mogą pojawić się w innym miejscu ciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam, Od kilku lat mam kilka białych plam na główce penisa. Wygląda to bardzo nieładnie. Dermatolog polecił mi maść Clotrimazolum 20g. Smaruje 3 x dziennie już ponad tydzień i nic nie znika. Proszę o pomoc. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 12_dawiiid:17 Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 ja tez mam jakies plamy na praciu, i boje sie czy to nie jest nic powaznego? juz 3 dzien szukam informacji na ten temat. ale ja mam te plamki tez na mosznie ... a do dermatologa bardzo wstydze sie pojsc. przed posciem do lekarza - ogolic łonowce? a jak mi stanie jak lekarz bedzie go dotykał co wtedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartek177 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Witam. Od jakiegoś czasu na moim penisie pojawiła się dziwna narośl. Są to małe, białe plamki. Nie maleją, nie rosną, nie powodują bólu czy innych dolegliwości. Jednak wygląda to niepokojąco, dodaję zdjęcie : Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - fb5299e0ec15c.jpg. Nie jest ono do końca wyraźne, ale myślę, że rozpoznanie będzie możliwe. W najbliższym czasie nie mam wolnej chwili aby udać się do lekarza, dlatego też wychodzę z zapytaniem : Co to jest? Czy może to zagrażać mojemu zdrowiu? Pozdrawiam i z góry dziękuję za udzielenie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi