Gość Anna Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam ! Od trzech dni bardzo bolała mnie pachwina, 4 dnia dostałam okresu ból ustał, po okresie ból wrócił jednak bolał mnie jajnik i poniżej jakby jajowód, robilam wszystkie podstawowe badania wszystko ok, usg dopochwowe nic nie wykazało...ból co kilka dni powraca jest uciążliwy. Jakie badania dodatkowe mogłabym zrobić lekarze mówią ze nic mi nie jest, mialam tez rtg kregosłupa i biodra rownierz nic nie wykazało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Należy zastanowić się jeszcze nad bezpośrednim badaniem przez chirurga celem wykluczenia przepukliny pachwinowej lub udowej) oraz np. RTG stawu biodrowego. Jeśli wszystko wyjdzie w normie być może konieczne będzie wykonie kolonoskopii celem oceny stanu jelita grubego. O wszystkim musi zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Witam ponownie, niestety po wielu badaniach do tej pory nie odnalazłam przyczyny bólu, zastanawiam się więc nad prywatnym badaniem rezonansowym w okolicy bólu, czy takie badanie ma sens jezeli nie jest określona przyczyna bólu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Raczej takie badanie nic nie wniesie skoro nie ma określonej przyczyny bólu albo nawet podejrzeń skąd ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anna Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Dziekuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi