Gość Piotr Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Od kilku dni zauważyłem guzek o średnicy około 5 mm. Guzek znajduje się w okolicy między pępkiem a jądrami, dokładnie na środku pachwiny. Jest on zaczerwieniony. Boli podczas dotknięcia, bądź tarcia w trakcie ruchu. Boję się że to może być coś poważnego. Proszę o udzielenie mi odpowiedzi co to może mniej więcej być. Dodam że kiedyś miałem już takie dwa guzki, jeden w tym samym miejscu a drugi trochę poniżej. Po jakimś czasie zniknęły i zapomniałem o tym temacie. Lecz teraz trochę mnie to niepokoji. Z góry dziękuję za odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Trudno odpowiedzieć bez badania co to może być. Prawdopodobnie to jakiś zaczopowany gruczoł skórny w stanie zapalnym. Należyta higiena powinna spowodować wycofanie się takiej zmiany w przeciągu 1-2 tygodni. Jeśli do tego nie dojdzie dobrze by było w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi