Gość Witek Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Kilka dni temu zauważyłem, że mam guzka koło łokcia (z boku wewnętrznej strony ręki w stronę ramienia). Przy dotyku jest bolesny i dość twardy. Nie mam pojęcia co to może być. Zauważyłem go całkiem przypadkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Na podstawie tego, co zostało opisane moge podejrzewac jedynie torbiel galaretowatą, czyli tzw. ganglion. Powstaje on w tkance łącznej np. pochewki ścięgna. Musi jednak obejrzeć go jeszcze lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kkaas Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 czy to cos groznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi