Gość michał Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Mam 20 lat. w grudniu miałem operację wycięcia gienkomastii. sutki rzeczywiście zmniejszyły się, a blizn już prawie nie widać. problem polega na tym, że teraz dla odmiany sutki stały się zapadnięte. lekarz, który usuwał ginekomastię twierdzi, że w ciągu pół roku wszystko powinno się wyrównać. pół roku mija w tym miesiącu, a ja nie widzę żadnej poprawy. czy rzeczywiście tkanka może się wyrównać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Tak, tkanka może się wyrównać (narastanie tkanki tłuszczowej) jednak z reguły dzieje się to w dłuższym czasie 1-2 lata. Jeśli by do tego nie doszło jedynie korekcja chirurga plastycznego może dać spodziewane efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michał Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 dziękuję bardzo za odpowiedź. pozdrowienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi