Gość Robert Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam, Od pewnego czasu zdarzalo mi sie czuc w okolicach lewej pachwiny (lewego jadra ) cos w rodzaju mrowienia, jakby lekki impuls elektryczny. Nie jest to bolesne ale wyczuwalne i irytujace. Obecnie zadza mi sie to z bardzo duza czestoliwoscia,praktycznie co kilka minut, od kilku dni czuje takze mrowienie w lewym udzie,czasami tez w lewej stopie. Mam wrazenie, ze proces sie nasila, od wczoraj wieczor czuje takze leciutkie mrowienie moze tak 5 cm pod lewa piersia. Czy to jakis problem z krazeniem czy moze z ukladem nerwowym ? dzikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Takie objawy mogą świadczyć o podrażnieniu nerwów obwodowych na przykład na skutek patologii w zakresie odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa. Trzeba by w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem i zastanowić się nad wykonaniem RTG kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 dziekuje za odpowiedz. dostalem skierowanie do neurologa. wizyta w przyszlym tygodniu ... a tymczasem to mrowienie zwieksza zasieg i czestotliwosc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 3 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 witam ponownie, rezonans wykazal niewielka dyskopatie L4-L5 ale bez stanu przepuklinowego. Czy to moze tlumaczyc mrowienie w nodze, glownie w stopie i az do kolana ? Oraz dziwny efekt : kiedy drapie sie po lewym udzie to czuje reakcje na lydce albo w duzym palcu od nogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi