Gość M Opublikowano 2 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam, na pachwinie znalazłem guzek. Po naciśnieciu wycieka coś jakby krew lub ropa. Gdy trochę wycisnąłem zaczerwieniła się skóra w tym miejscu(bo guzek znajduję się pod nią) i zaczął bolećCzy mam się martwić, czy to tylko jakieś mechaniczne uszkodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Trudno określić bez badania co to może być za zmiana. Możliwe, że to zapalnie zmieniony jakiś gruczoł skórny. Odpowiednia, należyta higiena tej okolicy ciała powinna doprowadzić do ustąpienia stanu zapalnego (ewentualnie można wykonać sobie okłady z Rivanolu). Jeśli w przeciągu kilku dni zmiana nie ustąpi trzeba w tej sprawie udać się do lekarza bezpośrednio. Może okaże konieczne włączenie antybiotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi