Gość Damian Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Witam, Od 2 tygodni odczuwam ból brzucha, w początkowych dniach był najsilniejszy, z czasem zaczął się zmiejszać, ale kilka dni temu zauważyłem lekkie zgrubienie w okolicy pachwin. Czy to przepuklina? Co robić? Przeczytałem informacje na ten temat i jestem przerażony, czy to poważny problem? Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Oczywiście ból w pachwinie połaczony z występującym w tym miejscu miękkim guzek wskazuje na pojawienie się przepukliny. Zgłoś się do chirurga jak najszybciej. Jedynym sposobem leczenia przepukliny jest operacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi